Hoppa till sidans innehåll

Juditspokal 4

2017-11-11 20:41
Judoklubben Budo vinner sista deltävlingen på Juditspokal
  • Uppdaterad: 2017-11-14 08:49

Judits Pokal är en barn- och ungdomstävling som arrangeras fyra gånger per år i Göteborgs Judoklubbs dojo och syftet är att stimulera och utveckla ungdomsjudon i Västra Sverige. Alla klubbars resultat räknas ihop efter varje deltävling, den klubben som har mest poäng efter den fjärde och sista deltävlingen vinner vandringspriset. I den sista deltävlingen så fick de allra yngsta och äldsta barn och ungdomarna vara med. Innan sista deltävlingen låg Budo på en fin andraplats precis efter Landvetter JK.

Judoklubben Budo ställde upp med 17 st ”starka” Judokas (judospelare) och var då den klubb med flest deltagare. Alla våra tävlande ”krigade” fantastik bra på mattan. Även de allra minsta sju- och åttaringarna kämpade trots utmaningen att gå upp själv på den stora tävlingsmattan. Efter de minsta barnen var det de äldre ungdomarnas tur, de visade fina kast och tekniker på mattan och kämpade till sig många medaljer och poäng till klubben. Dagen avslutades med prisutdelning där många av våra medlemmar fick stolt hämta sin fina medalj. När alla medaljer och poäng hade räknats samman så stod Judoklubben Budo som vinnare av den sista deltävlingen. Alla tävlande och tränare var självklart mycket nöjda med dagens insats.

Tyvärr räckte inte dagens seger till en totalseger i hela tävlingen. Vi kom på en hedersam andra plats. Endast ca 34 poäng efter Landvetter JK. Trots det ska vi ändå se detta som en seger och ett steg mot något större. Våra barn och ungdomar är fantastisk duktiga men viktigast av allt är att vi har väldigt roligt tillsammans och vi blir bättre och bättre för varje år.

Så vi tränare på klubben vill tacka alla tävlande och föräldrar som under året har varit med och bidragit till den här fina framgången. Inför nästa år så spänner vi ”bågen” hårdare och kommer tillbaka med större kraft…

Mvh Tränarna på Judoklubben Budo

Bilder från dagen kan ni se HÄR.

Nedan kan du se klubbens fina resultat:

Emilia Hellgren Helgesson   Guld
Domenik Ralevski                Guld
Simon Meyer                        Guld

Adnan Durmo                       Silver  
Suan Brdar                            Silver

Marcus Källberg                   Silver
Felix Pettersson                    Silver

Linda Eskilsson                    Brons
Said Hasuna                         Brons
Sebastian Green                   Brons
Arvid Bresell                         Brons
Julia Fällberg                        Brons
Maja Paulinder                      Brons
Alice Höglander                   Brons
Leo von Hebel                      Brons
Maria Orava                          Brons
Markus Bååt                         Brons

Skribent: Roland Fällberg
Epost: Adressen Gömd

 


 

Postadress:
JK Budo - Judo
G:a Lillhagsvägen 128
42249 Hisings Backa

Kontakt:
Tel: 031555797
E-post: This is a mailto link

Se all info