Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår hemsida!
Judoklubben Budo bildades 1961 och är en av Sveriges äldsta judoföreningar. Vi finns i f.d. Lillhagsskolan på Gamla Lillhagsvägen 128. Vår dojo har tidigare varit en lågstadieskola och är numera del av en bevarandeplan. Vi bedriver tränings- och tävlingsjudo för barn, ungdomar och vuxna.
Borås Judo Challenge 2019-02-09
2019-02-09 22:06
Tuff start på året och för samtliga i nya ålderskategorier.

Mycket bra kämpat av alla adepter, många lärdomar och dagen bjöd på fin judo.
Said fick dagens längsta match på 9 minuter 👌

Bilder finns i bildgalleriet.

Resultat: 
Elin Mällo - Silver
Said Hasuna - 5:e plats
Filip Dahlqvist - oplacerad
Mose Al-Tayyar - oplacerad
Judo under sportlovet
2019-02-08 23:41

Nu under kommande vecka tar skolorna sportlov. Detta brukar innebära att vissa av er reser bort. Hos oss på judoklubben kommer det att innebära följande:


Lekjudon och lilla gruppen tar ledigt fram till söndag den 17/2.


Mellangruppen och stora gruppen kommer att samträna på tisdag och på torsdag. OBS! med träningsstart 18:00!


Eriksbergsgruppen och Vuxengruppen tränar som vanligt!

 


Vi önskar alla våra medlemmar en trevlig vecka full av sport!

Första graderingen på Eriksberg
2019-02-04 09:53
Alla var väldigt glada efter att första graderingen var klar

Igår söndagen den 3:e februari hade vi vår första gradering i Eriksbergsgruppen. Det var ett väl förberett och taggat gäng som under graderingen visade fina tekniker och många hade ”pluggat” lite extra hemma. Riktigt roligt för oss tränare. Stort grattis till våra nya gulbälten!

 

Vi har samtidigt fått en hel del nya träningskompisar i gruppen som har börjat nu under vårterminen. Så vår verksamhet växer på Eriksberg vilket kommer ge bra träningar under våren.

 

Ni hittar fler bilder i vårt Bildgalleri som finns HÄR.


Det finns några platser kvar i gruppen, välkommen att testa på Judo på Eriksberg!


På söndag så startar Lekjudon igen
2019-01-31 16:19
Nu på söndag den 3:e februari kl. 17.30 så startar vi Lekjudon igen. Vi hälsar alla gamla och nya barn välkomna! Gruppen kör en rolig judoträning som riktar sig till barn i åldern 5-6 år (det året man fyller) och som vill träna judo. Fokus ligger på lek och motorikträning med judoinslag.

Kursen är på 10 träningar och det är kostnadsfritt att testa på. Anmälan gör ni genom att registrera er under "ny medlem".Tipsa gärna vänner och bekanta. Mycket välkomna!
Kallelse Årsmöte, onsdag 13 Mars kl. 18:00
2019-01-28 17:10
Alla medlemmar och föräldrar är välkomna till årsmötet, som hålls på klubben den 13 mars med start klockan 18:00

Motioner skall vara inlämnade skriftligen till styrelsen senast den 26 februari (info@jkbudo.se)

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med budget, samt styrelsens förslag på inkomna motioner med styrelsens yttranden, kommer finnas tillgängliga på anslagstavlan på JK Budo Gamla Lillhagsvägen 128, från och med den 6 Mars.

För att underlätta beräknandet av fika till årsmötet vore det tacksamt om du skriver upp dig vid anslaget på klubben.

Styrelsen

OBS! p.g.a. mötet ställs kvällens båda träningar in, då det inte finns några tillgängliga tränare.
Varning! Hög kant i nedfarten!
2019-01-22 16:02

Vi vill varna alla våra medlemmar om att det har anlagts kantsten i anslutning till vår nedfart. Ifall du har en lång och/eller låg bil, medför detta en stor risk att du skrapar i underredet när du kör upp för backen. Vi rekommenderar därför att alla kör försiktigt och överväger att inte parkera utanför huset tills vidare!


Då detta arbete planerades, utlovades att nedfarten också skulle fyllas ut så att detta problem inte skulle uppstå. Berörda parter har informerats om att detta inte har gjorts. Det är därför vår förhoppning att det kommer att åtgärdas inom kort!

Nytt samarbete med Herrgårdsskolan på Eriksberg
2019-01-20 20:17

Judoklubben Budo fortsätter sin etablering på Eriksberg genom att inleda ytterligare ett samarbete med en skola, nu med den stora Herrgårdsskolan. Under veckan har våra tränare Johan, Roland och David haft judoträningar på gymnastiken för ca 100 elever. Mycket bra gjort! Det har varit barn i 2:a och 3:e klass som har fått testa på judo genom en introduktionsträning, det har varit mycket uppskattat och intresset för sporten har varit stort. Nästa vecka kommer vi att träna ytterligare någon klass så att alla 2:or och 3:or ska ha fått testa på judo.

Ett stort tack till gymnastiklärarna Joel och Björn på Herrgårdsskolan för deras hjälp i samarbetet.JK Budo byter bank!
2019-01-20 11:20
Judoklubben Budo har bytt bank från Nordea till Swedbank. Det gamla plusgiro-numret gäller inte längre.

Inom kort kommer fakturor på medlemsavgift och träningsavgift att skickas ut med e-post.

Tänk på att byta i din internetbank!

Vårt nya BankGiro - 5306-6742

Vi har också fått Swish - 123 009 3641

Vid betalningar av fakturor - använd bankgironumret!

Termin- och nybörjarstart
2019-01-04 20:03
En bild från en av många tävlingar som vi deltog på under 2018

Vi startar upp terminen från och med måndagen den 7:e januari 2019. Vi har från och med måndagen även nybörjarstart för tjejer och killar från 7 år och uppåt, Lekjudon från 5 år startar något senare, se nedan. Så alla barn, ungdomar och vuxna är välkomna att träna judo hos oss!


Det är kostnadsfritt att prova på innan man bestämmer sig, man måste ändå anmäla sig på vår hemsida (klicka på "Ny medlem") innan start eller i samband med start. Tala med våra tränare på plats så hjälper dem dig. Vi tar emot nya medlemmar tills resp. grupp är fullbelagd. Våra grupper är åldersindelade så klicka på "Träningstider" för att se när ni kan träna.


Judoklubben Budo bedriver träning på Gamla Lillhagsvägen 128 (Gamla Lillhagsskolan) och Eriksberg. På Eriksberg tränar vi hos Friskis & Svettis på Östra Eriksbergsgatan 75, start söndagen den 13:e januari kl. 15. På båda anläggningarna kan man som förälder styrketräna medans man väntar. På Friskis kostar det 50 kr per gång eller om man tecknar ett kort, på Lillhagsskolan kostar det 100 kr per termin plus medlemsavgift.


Lekjudon är en kurs som är på tio träningar per termin som riktar sig till barn i ålder 5-6 år (det år man fyller). Kursen för 2019 startar söndagen den 3:e februari kl 17.30. Anmäl er redan nu så kursen inte blir fullbelagd.


Vi föreslår att alla nya medlemmar läser "Frågor och svar" som finns på hemsidan innan start.


Mycket välkomna till oss på Judoklubben Budo!

 
Sponsorer